Ακολουθεί μια απλή αυτοαξιολόγηση σχετικά με την επίτευξη κοινωνικών και πολιτικών ικανοτήτων, από το 1 (χαμηλότερο επίπεδο) έως το 5 (υψηλότερο επίπεδο):

Κατάσταση 1. Ενδιαφέρομαι και ενημερώνομαι σχετικά με πολιτικές, κοινωνικές, πολιτικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Εκτιμώ τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτές αλλά δεν εμπλέκομαι ενεργά ο ίδιος. 

Κατάσταση 2. Ενδιαφέρομαι και ενημερώνομαι για πολιτικές, κοινωνικές, πολιτικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Διαρμοφώνω τις δικές μου απόψεις σχετικά με πρωτοβουλίες και τα θέματα που σχετίζονται με τους τομείς αυτούς.

Κατάσταση 3. Συμμετέχω προσωπικά σε πολιτικές, κοινωνικές, πολιτικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες και αναπτύσσω δικές μου ιδέες για το πώς θα ήθελα να εμπλακώ. Αυτό ισχύει και για δραστηριότητες που είναι καινούργιες για εμένα.

Κατάσταση 4. Συμμετέχω σε πολιτικές, κοινωνικές, πολιτικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες σε τακτική βάση. Έχω βαθιά γνώση σε αυτούς τους τομείς και θα ήθελα να εκφράσω τις απόψεις μου δημοσίως.

Κατάσταση 5. Συμμετέχω σε πολιτικές, κοινωνικές, πολιτικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες και αναπτύσσω τέτοιες δραστηριότητες και εγώ. Έχω βαθιά γνώση σε διάφορους τομείς, πολιτικούς, κοινωνικούς ή περιβαλλοντικούς και είμαι ανοικτός σε νέες ιδέες.

Εργαλείο αυτοαξιολόγησης: http://vintage.euproject.org/go.cfm?PageId=6258


Last modified: Thursday, 5 July 2018, 4:57 PM