Ακολουθεί μία απλή αυτοαξιολόγηση σχετικά με την ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών και την επιχειρηματική ικανότητα, από το 1 (χαμηλότερο επίπεδο) έως το 5 (υψηλότερο επίπεδο):

1) Είμαι σε θέση να σκέφτομαι δημιουργικά, να βρίσκω λύσεις σε προβλήματα και να μοιράζομαι καινοτόμες ιδέες άλλους. Όμως δεν είμαι εξίσου ικανός/η στο να θέτω αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή.

2) Είμαι σε θέση να σκέφτομαι δημιουργικά, να βρίσκω λύσεις και καινοτόμες ιδέες, ωστόσο, δεν είμαι εξίσου ικανός/η στο να θέτω αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή.

3) Είμαι σε θέση να σκέφτομαι δημιουργικά, να βρίσκω λύσεις και καινοτόμες ιδέες. Είμαι επίσης σε θέση να θέτω αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή στην προσωπική μου ζωή.

4) Είμαι σε θέση να σκέφτομαι δημιουργικά, να βρίσκω λύσεις και καινοτόμες ιδέες, και μπορώ να αναθεωρώ και να βελτιώνω αυτές τις ιδέες. Είμαι επίσης σε θέση να θέτω αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή.

5) Είμαι σε θέση να σκέφτομαι δημιουργικά και να βρίσκω λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Είμαι σε θέση να καταλήγω μόνος μου σε καινοτόμες ιδέες, να τις βελτιώνω, να τις αναθεωρώ και να τις θέτω σε εφαρμογή όχι μόνο στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, αλλά και στην κοινότητά μου ή ακόμα και σε εμπορικό πλαίσιο.

Εργαλείο αυτοαξιολόγησης: http://vintage.euproject.org/go.cfm?PageId=6259


Last modified: Thursday, 5 July 2018, 4:57 PM