Topic outline

  • Тук имате възможност да изкарате курс по културно и взаимно обучение с пет модула и да научите, колко е важен нашия подход CULPEER особено за целите на интеграцията в училищно и извънучилищно образование на младежи бежанци или представители на малцинствени общности в страната.

    Различните модули са разработени от колеги от Европа и са тествани от учители и обучители на младежи. Модулите подсилиха мотивацията на въпросните преподаватели да използват CULPEER в техните училища или младежки центрове.

    След изкарването на този курс вие ще получите сертификат. За тази цел обаче трябва да се регистрирате, да преминете през модули 1-4 и да отговорите на тестовите въпроси след всеки модул.

    Можете да се регистрирате тук. След като потвърдите своя имейл адрес, може да се логнете с потребителско име и парола от логин страницата. След това можете да отидете на стартовата страница (отляво на екрана), откъдето можете да изберете езиковата версия на курса.

    Сертификатът ще може да бъде свален в модул 4 след като сте минали всички тестове. За да направите това, трябва да кликнете върху дейност Certificate/Сертификат в края на модула.

    Пожелаваме ви интересни и стимулиращи часове и прозрения и ще сме благодарни на обратна връзка.